Dag 2

Fredag morgen blev jeg igen vækket af en rar sygeplejerske og inden klokken havde slået 8 havde jeg haft besøg af overlæge Jens Fromholt, som allerede havde hørt om mine problemer dagen før.

Han var hurtig til at konstatere, at ubehaget skyldtes indtag af proteindrikkene og derfor skulle jeg ikke længere drikke disse, hvorfor jeg ville få noget andet proteintilskud.

Blodtrykket var fortsat fint, og iltprocenten var nu blevet så god, at jeg ikke længere behøvede ilt.

Dagens menu bestod af frugtgrød, suppe, vand og isterninger.

Efter morgenmaden tog jeg et bad, tiltrængt efter operationen og det meste af den foregående dag i sengen.

Jeg havde det rigtig godt, og jeg kunne ikke helt forstå, at jeg havde været igennem en stor operation, jeg havde blot fem små huller i maven, som blev holdt sammen af nogle små clips, ikke meget større end de, vi kender fra en hæftemaskine.

Anja Liisberg kiggede også forbi min stue sammen med en sygeplejerske fra Hvidovre Sygehus, som dels ville høre om hvordan jeg havde det og hvordan jeg ellers havde oplevet operation mv.

Dagen bød på flere besøg. Niels Emery fra Aalborg Tennisklub kiggede forbi med lidt læsestof, mens Erik Jan Pedersen, en tennisven, kom forbi med gave fra familien og JTU Region Nord. Min gode ven Jørgen Torpe Kann kom også forbi sidst på eftermiddagen. Og selvfølgelig kom Connie også forbi.