Rekruttering

Uanset om man er et center eller en klub/forening har man brug for at rekruttere medlemmer eller brugere.

Sociale medier – SoMe
Idag kan man nærmest ikke undgå at være aktiv på SoMe og der kommer flere og flere kanaler med Facebook, Instagram, TikTok m.fl.

De fleste benytter Facebook og her er et par tips ifht. brug af en side ctr. grupper, men også være obs på at begivenheder kan understøtte markedsføringen.

En Facebook-side er helt åben og vil kunne tilgås af alle uanset tilknytning, mens en gruppe være begrænset til de personer, som er en del af denne gruppe, også selvom om gruppen er sat til offentligt

Åbent Hus
At holde åbent hus er altid en god mulighed for at få nye medlemmer til klubben og det giver potentielle medlemmer mulighed for at komme og besøge klubben og prøve spillet samt få en snak med andre medlemmer eller bestyrelse og træner.

Har man både tennis og padel på programmet, kan man med fordel, have begge aktiviteter med på programmet.

Markedsføringen naturligvis særdeles vigtig.

Skolepadel
I rigtig mange kommuner understøttes at klubber inviterer skoleklasser på besøg for at afprøve en aktivitet og det er en enestående mulighed for at præsentere klubben for en motiveret målgruppe.

Vigtigt at have en træner, som formår at fange de unge mennesker og være klar til at håndtere større grupper med forskellige aktiviteter

Firmaarrangementer
Firmaarrangementer er et andet rekrutteringsvåben, som kan benyttes pakket ind i en social event for et firma og måske kan man lave firmamedlemskab således, at firmaet medarbejdere har mulighed for at spille.
Her vil, erfaringsmæssigt, en del af medarbejderne købe deres eget medlemskab, når de bliver bidt af aktiviteten.

Sommerskole eller ferieaktivitet
Der kan også med fordel laves sommerskoler, evt. i samarbejde med kommunen, eller aktivitet i de forskellige skoleferie. Her kan kombineres med forskellige aktiviteter både på banerne men også udenfor.
Mange klubber tilbyder sommerskoler i starten eller slutningen af skolernes sommerferie – oftest af 3-4 dages varighed med 4-5 timer pr. dag.