Fastholdelse

Fastholdelse af medlemmer

Mange klubber formår fint at få fat på nye medlemmer, men i rigtig mange kniber det med fastholdelsen.

I mange klubber er der tilbud om træning eller introduktionsforløb for nye medlemmer, og i mange klubber tilbydes også en ketcher, hvis der tilmeldes et introduktionsforløb og man melder sig ind i klubben. Dette er alt sammen godt, men det er også vigtigt, at der tilbydes aktiviteter og tiltag som integrerer de nye medlemmer i klubben.

Der kan være tale om klubaftener, hvor der er kan være vinsmagning, der kan være sammenspil, doublespil, ja kun fantasien sætter grænserne.

Et andet arrangement kan være et udstyrs arrangement, som kan laves i samarbejde med klubbens udstyrsleverandør eller den lokale sportsforretning. Her kan fremvises de nye modeller i både sko, ketchere og tennistøj og måske er der mulighed for at der kan opnås en rabat på køb denne aften/dag.

Det er også vigtigt at huske, at alle tennisspillere ønsker at udvikle sig og derfor med passende mellemrum har brug for at blive tilbudt træning. Er der kvalitet i træningen har de færreste problemer med at lægge et lille beløb til dækning af de udgifter, som er i forbindelse med træningen!

Inviter også gerne forældrene med til juniortræningen med mellemrum. Det kan få forældrene til at skabe bedre og tættere bånd til klubben, og måske endda engagere sig i klubbens arbejde.