Opfølgning

Jeg har løbende været i kontakt med diætist Anja Liisberg på Aalborg Sygehus, men jeg har endnu ikke været indkaldt til egentlig kontrol på Endokrinologisk afdeling.

Dog var jeg i maj til kontrol i forbindelse med mit blodtryk på Nyremedicinsk afdeling, og her var alle blodprøver i orden som nævnt andetsteds.

Jeg har i denne uge, tirsdag den 15/8, været hos min egen læge for at få taget nogle kontrolblodprøver for lige at sikre mig, at alt fortsat er som det skal være, og så har jeg det bedre med lige at blive checket, og skulle der så være nogle værdier, som var for nedadgående, er det efter min mening bedre, at det bliver taget på, inden de når at give evt. alvorligere problemer.

Jeg forventer svar på prøver først i næste uge.

Jeg har medio august været til kontrol hos egen læge som opfølgning på min operation og disse viste, at der var lidt underskud på Jern og A-vitamin, så jeg er startet på at tage lidt ekstra af disse.

Jeg skal til en fornyet kontrol en måned senere og har aftalt, at det kan foregå samtidig med at jeg skal på Nyremed. afdeling til blodtryks- og nyrekontrol og her får jeg normalt taget en del blodprøver og så vil jeg få taget opfølgende blodprøver på også de før nævnte. Denne kontrol skal foregå den 27. september.

Blodprøverne ved kontrollen var alle fine, så det er bare med at komme videre.

Jeg havde en tid til kontrol på Endokrinologisk Ambulatorium den 24/10, men desværre måtte de melde afbud dagen før grundet travlhed med operationer.

De er i fuld gang med at reoperere flere, som har fået en banding, som ikke længere fungerer tilfredsstillende.

Jeg venter fortsat på at få en ny tid, men mon ikke de skal have et ring og et lille skub.

Mit vægttab glider stille og roligt ned af og siden min operation har jeg tabt lidt over 5 kg pr. måned og de seneste måneder har vægttabet ligget på ca. 1 kg om ugen med lidt svingen frem og tilbage. Ja, faktisk har jeg oplevet at tabe over 3 kg på en uge, men så var der også røget et på i ugen efter.

Jeg har også fået gjort op med nok et af mine største problemer, nemlig mine spisevaner, eller måske mangel på samme.

Jeg er både begyndt, har gjort det siden operationen, det kom helt naturligt, at spise jævnligt henover dagen, men jeg har også taget en beslutning om at skulle spise mere varieret og forskelligt mad, så mit fødeindtag er udvidet (ikke mængdemæssigt) med flere brolængder. Jeg har kastet mig over flæskesteg, kylling, mørbrad, forskellige former for fisk og så har jeg smagt kaffe, og det kan da bestemt også drikkes.

Måske er jeg ved at blive voksen!

Tjah, er mit nye liv ikke bare så godt! jeg kan ikke lade være med at gå rundt og smile hele dagen :o))