UngdomsPadel Netværk

  • Hvordan får vi stimuleret vores ungdomsspillere i klubberne til at spille noget mere padel og ikke bare møde op til træning 1-2 gange om ugen?
  • Hvordan laver vi den bedste ungdomstræning i klubben?
  • Hvordan får vi udviklet vores ungdomstrænere?
  • Kan vi gøre noget sammen?

Padel stormer fortsat frem og for mange af de voksne fungerer det rigtig godt at spille og få aftalt spilletider. I mange foreninger bliver der også arrangeret forskellige former for spil sammen f.eks. americano mv. til stor glæde og fornøjelse for medlemmerne.

For ungdomsspillerne er og kan det være vanskeligere at komme ordentligt i gang, og ikke mindst at få aftalt spilletider. Jeg er sikker på, at det også fungerer nogle steder, og derfor har jeg i forlængelse af en artikel fra Padel i Danmark om ungdomsnetværk forespurgt, om der ville være mulighed for, at der også kunne etableres et sådant i det nordjyske. Dette har Padel i Danmark desværre ikke ressourcer til for nuværende, var det nedslående svar.

I Nordjylland plejer vi at være gode til at løse vores udfordringer på egen hånd og derfor har jeg taget kontakt til Lasse Todberg, DGI Nordjylland, som har givet tilsagn om at støtte op om et lokalt netværk.

Derfor har jeg samlet mailadresser på padelklubber i Nordjylland og i samarbejde med Dronninglund Tennis & Padel inviteret til et indledende netværksmøde i Dronninglund

tirsdag den 21. maj 2024 kl. 17

Ønsker man at deltage bedes man sende sin tilmelding på padel (a) jnorgaard.dk senest den 11. maj – har man ønsker til punkter, så send dem endelig med 🙂